İstifasının ardından sessizliğe gömülen eski Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş 35 gün sonra sessizliğini Facebook’tan yaptığı paylaşım ile bozdu.

Düzce Belediyesi’nin şirketleri YEYPAŞ ve İNTAŞ çalışanlarının maaşlarıyla ilgili MHP’li Meclis Üyesi Ercan Katırcıoğlu’nun yaptığı basın açıklaması sonrası konuyla ilgili yaşadıklarını aktaran Keleş şu ifadelere yer verdi:
“Bir dostum aradı; Son bir kaç günden beri ortaya atılan yalan haberlere neden cevap vermiyorsun diye. Boşver değmez dedim ve ekledim " Bakıyorum, acaba Düzcede doğruyu söyleyecek, hakkı tutup kaldıracak geride bıraktığım bir kişi kalmış mı diye". Neymiş, düzce belediyesinde çalışmadan para alanlar varmış, Neymiş, çok yüksek bedelle eleman çalıştırmışım. Bekliyorum bakalım, iki dönemden beri benimle birlikte yol yürüyen Belediye Başkanı sayın Dursun Ay bir açıklama yaparmı. Belediyemizde çalışmadan para kazanan birine rastlamadim dermi, ve yine bu yüksek maaş aldığı iddia edilen arkadaşların gerçek bordrolarını açıklarmı. Bekliyorum. Beklediğim başka şeylerde var ve bunu tüm Düzceli, düzceye gönül verenler de bekliyor. BİLGİNİZ OLSUN İSTERİM.”



Haber:Y.SEVER