Olay 22 Mart Salı günü saat 15.45’te Akçakoca Cumhuriyet Meydanı’nda meydana geldi. İddiaya göre, önceki gün akşam saatlerinde işletmeci H.K.’ye ait bir eğlence merkezinde yaşanan gerilim sokağa taştı.

EĞLENCE MEKÂNINDAKİ GERİLİM SOKAĞA TAŞTI

İşletmeci H.K.’yi ve yanındaki oğlunu gören saldırgan S.Ç. ve bir arkadaşı ile işletmeci baba oğul arasında kavga başladı. Kavgayı gören vatandaşlar iki tarafı ayırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Bu esnada görgü tanıklarının beyanına göre S.Ç. belindeki silahı çıkararak yere doğru bir el ateş etti.

KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI

Silahın patlamasıyla çevredekiler de korku dolu anlar yaşadı. Polis hızla olay yerine gelirken baba ve oğlu silahlı saldırıdan yara almadan kurtuldu. Saldırganlar kaçarak uzaklaşırken, polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

O ANLARIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan silahın karıştığı kavganın görüntüleri ortaya çıktı. O anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde saldırgan S.Ç.’nin elinde silahla H.K.’yi koşturduğu, çevredekilerin saldırganı sakinleştirmek için yoğun çaba harcadığı görülüyor.

Öncü Haber Merkezi / AA