Düzce’de annesi, babası ve 3 yaşındaki çocuğuyla ikamet ettiği evi ateşe veren ve komşularını gasp eden şahsın, kullandığı uyuşturucu maddenin etkisiyle günlerdir darp ettiği karısının ailesinin yanına sığındığı öğrenildi.

Karaca Mahallesi 1342. Sokak’ta yaşanan korkunç olay iddiaya göre şöyle gelişti:

“Bir süredir işsiz olan ve uyuşturucuya yönelen Yunus Ç.’nin sözlü ve fiziksel şiddetinden bıkan eşi geçtiğimiz günlerde evi terk ederek ailesinin yanına sığındı. Kendisini sık sık döven eşini polise de ihbar ettiği öğrenilen genç kadın, eşi Yunus Ç.’nin engel olması nedeniyle 3 yaşındaki çocuğunu yanında götüremedi.

Dün gece yine uyuşturucunun etkisinde olduğu ileri sürülen Yunus Ç. üst kat komşusu 65 yaşındaki Ayşe G.’nin kapısına dayandı. Yaşlı kadının kapıyı açmaması üzerine eline balyoz alan gözü dönmüş adam, dakikalarca balyozla vurduğu kapıyı kırarak içeri girdi.

Bıçakla tehdit ettiği yaşlı kadının evindeki bazı eşyaları çalan Yunus Ç. ardından aşağıdaki kendi dairesine giderek anne ve babası ile tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma sırasında öfkeden deliye dönen adam evdeki halıyı tutuşturarak yangın çıkardı. Hızla yayılan alevlerden zor kurtulan yaşlı çift hemen torunlarını alarak kendilerini dışarı attı.”

Ailesiyle yaşadığı evi çıkan tartışma sonucu ateşe vererek kaçan şüpheli Yunus Ç., kovalamaca sonucu ise kısa sürede yakalandı.

ÖNCÜ HABER MERKEZİ