14 Mayıs Pazar günü Büyük Melen Çayı’na balık tutmak için giden Ergün Ersoy’un eve dönmemesi üzerine yakınlarının ihbarı ile başlayan arama çalışmalarında 3 gün geride kaldı.

4 gündür kayıp olan 56 yaşındaki Ergün Ersoy’un boğulma ihtimaline karşı Melen Çayı ve etrafında arama sürerken, gelen bir ihbar rotanın merkeze bağlı Fındıklı Aksu Köyü’ne çevrilmesine neden oldu.

Akçakoca’ya bağlı Dilaver Köyü’nde yaşayan kayıp Ergün Ersoy için araştırmalar Melen Çayı’nın Akçakoca kesiminde devam ederken, dün akşam merkeze bağlı Fındıklı Aksu Köyü’nden gelen bir telefon arama çalışmalarını yürüten ekipleri harekete geçirdi.

Düzce İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Düzce Arama ve Kurtarma Derneği (DAKE) ile Düzce Safari ve Off-Road (DÜSOF) ekipleri günlerdir aranan Ergün Ersoy’un köyde yürürken görüldüğü ihbarı üzerine hemen köye gitti. İhbarda bulunan köylüler, kayıp şahsı fotoğrafından tanıdıklarını ve köy içerisinden yürüyerek gittiğini söyledi.

Gece saatlerinde Fındıklı Aksu Köyü civarında arama çalışmalarına başlayan ekiplerin arazide araştırmaları devam ediyor.

Melen Çayı kenarında kıyafetleri ve tüfeği bulunması nedeniyle boğulma ihtimali üzerinde durulan ve çayda didik didik arama yapılan Ersoy ile ilgili yaşanan bu yeni gelişme, kayıp şahsın yakınlarının umutlu bekleyişini arttırdı.