Düzce'de genç bir çiftin en mutlu günü, mateme dönüştü. Gelin alma merasimi sırasında atılan silahlardan çıkan bir kurşun, düğün için Sakarya'dan Düzce'ye gelen 50 yaşındaki adamın ölümüne neden oldu.

Edinilen bilgilere göre; olay dün akşam saatlerinde Ağa Mahallesi’nde meydana geldi. Bir yakınının düğünü için Sakarya'dan gelen 50 yaşındaki Nusret Kaymak düğün öncesi Ağa Mahallesi’ndeki gelin alma merasimine katıldı. Davul-zurna eşliğinde yapılan gelin alma sırasında birkaç kişi silahlarını çıkarıp rastgele havaya ateş açtı. Bu sırada kurşunlardan biri, gelin evinin önündeki eğlenceyi izleyenler arasında bulunan Nusret Kaymak'ın başına isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Nusret Kaymak, yakınları tarafından özel bir araçla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olan Kaymak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Polis, olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına alırken, cenaze otopsi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Gözaltında olan 3 kişinin damat tarafından olduğu iddia edilirken, sorgusu devam eden şahısların yarın adliyeye çıkarılması bekleniyor.