Eski Bolu Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil bisiklet sürücüsüne çarptı. çarpmanın etkisi ile metrelerce sürüklenen bisiklet sürücüsü kanlar içinde yerde kaldı.

70 yaşlarında olduğu öğrenilen Harun İnan eski bolu Caddesi’nde bisikleti ile ikindi namazını kılmak için camiye doğru yol aldı. yolun karşısına geçmek isteyen Harun İnan, hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaştı. Aynı istikamete gitmekte olan Gökhan Kemiksiz idaresindeki 06 Y 1295 plakalı otomobil yolun karşısına geçmek isteyen Harun İnan’a çarptı.

Çarpmanın etkisi ile Harun İnan metrelerce sürüklendi ve kanlar içerisinde yere yığıldı. Olay yerine hemen 112 acil servis ambulansı sevk edildi. Harun İnan’ın yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirirken ambulansla hastaneye kaldırılan Harun İnan tedavi altına alındı.

Kaza bir marketin güvenlik kamerasına ise saniye saniye yansıdı. Bisiklet sürücüsü yolun karşısına geçmek istiyor. Yolu ortasına geldiğinde arkasına bakıyor fakat artık her şey için çok geç. Aynı istikamette gelen otomobil bisikletliye çarpıyor ve metrelerce sürüklendikten sonra bisiklet sürücüsü kanlar içerisinde yere yığılıyor.

Kaza sonrası caddede trafik uzun süre aksadı. Trafik ekipleri ambulansın olay yerinden ayrılmasının ardından yolu tekrar ulaşıma açtı. Kaza sonrası yolda bulunan kanlar vatandaşlar tarafından yıkanırken kaza ile ilgili polis soruşturma başlattı.

Haber; R. BAL