D-655 Karayolu Tepeköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında minibüsün devrilmesi sonucu dört kişi yaralandı.

 

 

Düzce’den Akçakoca istikametine gitmekte olan Ufuk K. idaresindeki mobilya yüklü minibüs Tepeköy mevkiinde havanın yağışlı olması nedeni ile kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak takla attı. Takla atan araçta bulunan sürücü Ufuk K. ile birlikte Kenan G., Fatih K., Beytullah G. yaralandı.

 

 

Yoldan geçen diğer sürücülerin yardımı ile devrilen minibüsten çıkartılan yaralılar için hemen 112 acil servis ekiplerine haber verildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Düzce Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındılar.

Takla atan minibüs nedeni ile Düzce Akçakoca istikametine yol tek şeritten verildi. Çekici vasıtası ile yoldan kaldırılan minibüs otoparka çekilince trafik eski akışına geri döndü.

 

 

Diğer yandan olay yerinde kaza notlarını alan trafik ekipleri D-655 Karayolu Tepecik mevkiinde fındık bahçesinden gelen traktör üzerinde 15 kişilik işçi grubunu gören önce şaşkınlıklarını gizlemedi. Ardından  traktör sürücüsüne cezai işlem uyguladı. uluslararası yol olarak kullanılan D-655 karayoluna traktör üzerinde 15 kişinin hayatını hiçe sayarak trafiğe çıkan sürücü bu kadarda olmaz dedirtti.

 

 

 

 

Haber; İ.KELEŞ