Olay, saat 14.30 sıralarında Borazanlar Mahallesi 404. Sokak'ta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla birlikte alkol alan Engin K. (18), midesi bulandıktan sonra hava almak için 3’üncü kattaki evin penceresine çıktı. Pencereye çıktığı sırada başı dönen genç 3’üncü kattan beton zemine düştü.

Kanlar içinde yerde kalan Kocatürk’ün düştüğünü fark eden arkadaşları aşağı inerek yanına gitti. Alkol aldığının belli olmaması için arkadaşlarını gönderen yaralı genç daha sonra kendisi de kanlar içinde olay yerinden kaçtı.

Engin K.’nın kaçtığını gören mahalledeki çocuklar durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Genci olay yerinde bulamayan ekipler çocukların ifadelerine göre çevrede arama çalışması başlattı.

Ekiplerin arama yaptıkları sırada Tabaklar Mahallesi Seymen Sokak’ta yaralı bir gencin olduğu ihbarı geldi. Olay yerine giden ekipler şahsın 3’üncü kattan düşerek yaralanan genç olduğunu belirledi.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Kocatürk tedavisi için İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Engin K.’nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

(İHA)