Düzce’de suç ve suçluların önlenmesi için özveri ile görevinin başında bulunan yunus ekipleri, gece saatlerinde yine kentin birçok noktasında denetim yaptı.

Uzunmustafa Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde şüpheli araç ve şahısları kontrol eden ekipler, yapılan denetimlerde her hangi bir suç unsuruna rastlayamadı.

Ekiplerin denetim yaptığı esnada ailesi ile birlikte yürüyüş yapan küçük bir kız çocuğu, tuttuğu babasının elini bırakarak, görevli kadın polis memurunun yanına koştu. Kimse ne olduğunu anlamamıştı ki; küçük kız çocuğu polis ablasına sarıldı ve ‘Bizi koruduğunuz için teşekkür ederiz’ dedi.

Küçük kızın bu sevgisi karşısında ne yapacağını şaşıran kadın polis memuru, kendisine ‘Büyüyünce ne olacaksın?’ diye sordu. Küçük kızdan ‘Önce doktor‘  ardından da ‘Büyüyünce senin gibi polis olacağım’ cevabını alan polis memuru, ailesine vatana ve milletine hayırlı evlat yetiştirdikleri için teşekkür etti.

Küçük kız çocuğu ve kadın polis memuru arasında yaşanan bu diyalog ise  o anda denetimleri takip eden Öncü Haber kamerasına yansıdı.