Şehrin göbeğinde akıllara durgunluk veren saldırı! Merkeze bağlı Kültür Mahallesi'nde genç bir kadın tanımadığı bir erkek tarafından saldırıya maruz kaldı.

Olay saat 15:30 sıralarında İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. Cep telefonuyla konuşarak kaldırımda ilerleyen henüz ismi öğrenilemeyen 20'li yaşlardaki genç kadının yanına yaklaşarak bir şeyler sorma bahanesiyle durduran adam, bir anda kadına saldırmaya başladı. Art arda aldığı yumruklarla yere yığılan kadının yardımına çevredeki vatandaşlar ve esnaflar koştu.

Saldırganı tekme tokat döverek kadının yanından uzaklaştıran öfkeli kalabalığı sakinleştirmek kolay olmadı. Bazı esnaflar hızla adamı bir işyerinin içerisine sokarak, polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücuduna aldığı darbelerde yaralanan saldırgan mağduru genç kadına ilk müdahale olay yerinde yapılırken, ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yolda yürüyen tanımadığı genç kadına bir anda saldıran şüpheli ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.