Cumayeri’nde ikamet eden 16 yaşındaki Gizem Güner’den dünden beri haber alınamıyor. Dün saat 16.20’de derslerin bitmesinin ardından okuldan çıkıp Düzce’ye gelmek üzere otobüse bindiği kameralara yansıyan genç kıza tekrar ulaşılamadı.

Kızlarının izini süren acılı ailenin iddiasına göre Gizem Güner en son Melensu Park’ta çalışan bir arkadaşına ‘Başım belada. Yardım et.’ diye mesaj attı. Bu mesaj üzerine endişeleri daha da katlanan aile durumu emniyet güçlerine haber verdi. Kızlarından gelecek iyi bir haberi umutla bekleyen aile, iddiaya göre emniyette ‘MOSEBE kayıtlarında bir görüntü yakalayabilirsek yardım ederiz’ yanıtı aldı.

Çaresiz kalan aile konuyla ilgili bilgisi olanların mutlaka haber vermesini isteyerek 0 542 767 18 81 numaralı Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı’na ulaştı. Aile, kızlarının bulunması için yardım beklemeye başladı.

‘BAŞIM BELADA, KURTAR BENİ…’

Kayıp kızın babası Erdoğan Güner, “Okul çıkışı saat 16.20 sıralarında kameralarda dolmuşa binip Düzce Merkez’e gittiği görünüyor. Saat 18.00 civarı Melensu Park’ta olduğunu öğrendik. Burada çalışan bir erkek arkadaşına ‘Başım belada, kurtar beni’ diye mesaj atıyor. Arkadaşı da ‘Ben şu an orada değilim yardım edemem’ diyor. Kızımın çok yakın sınıf arkadaşı polise ve bize çelişkili ifade verdi.” diye konuştu. Baba Güner,  kızlarının hayatından endişe ettiklerini belirterek görenlerin veya bilgisi olanların emniyet güçleriyle irtibata geçmesini istedi.