Olay, Düzce’nin Aziziye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, yaralanan Shakir Mahmood Jasım S. gece saatlerinde Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Hastane polisi, yaralı olarak hastaneye gelen şahsın durumundan şüphelenerek sorgulama yaptı. Shakir Mahmood Jasım S. ifadesinde, kendisini 2’si kadın 6 kişinin kaçırdığını, işkenceye maruz bırakıldığını ve daha sonra sokağa atıldığını belirtti.

Shakir Mahmood Jasım S'nin ifadesinin ardından Aziziye Mahallesi Korkmaz sokak üzerindeki şahısların evine operasyon düzenlendi. Operasyonda Kevser R., Hude R., Muhammet R., Rahmi M., Can R. ve Mustafa B. ev içerisinde kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler, suçlarını itiraf etti. Shakir Mahmood Jasım S’yi zorla alıkoyduklarını, türlü şiddette ve işkenceye maruz bıraktıklarını ve hakaret ettiklerini itiraf eden şahıslar, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

6 şahıs karakolda alınan ifadelerinde darp edilmiş olarak hastaneye kaldırılan şahsın kızlarına arkadaşlık teklif ettiği gerekçesiyle cinsel işkence yaptıklarını ve fiziksel şiddet uyguladıklarını itiraf etti.

Hakim karşısına çıkartılan 2’si kadın 6 şüpheli, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tehdit ve kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Cinsel organında cam kesikleri oluşan ve vücudunda kırıklar meydana gelen Shakir Mahmood Jasım S.’nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

(İHA)