Olay bugün akşam saatlerinde, Çamköy Mahahllesi Çamköy TOKİ Konutlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 13 yaşında ki bir kız çocuğunun taciz edildiği iddiası üzerine, kız çocuğunun ailesi ve akrabaları, taciz ettiği iddia edilen kişilerin evini bastı.

Olayın duyulması ile sokağa dökülen çok sayıda mahalle sakini ile13 yaşında ki kızı taciz ettiği iddia edilen kişilerin yakınları arasında büyük bir kavga yaşandı. Çıkan kavgada yaralanan 2 kişi 112 ambulansı ile Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Olaylar nedeniyle çok sayıda kişi de, sinir krizleri geçirdi. Sinir krizi geçiren vatandaşlara 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.

Yaşanan olaylar nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi gönderilirken, 13 yaşında ki kızı taciz ettiği iddia edilen E.D ve S.D gözaltına alındı. Mahalle sakinleri şüphelileri polisin elinden almak istedi. Polis ekipleri gözaltına alınan 2 kişiyi ekip otosuna bindirerek, polis merkezine götürdü.

Polisin Sağduyusu Takdir Topladı…

Çamköy Mahallesinde yaşanan ve Polisin müdahalesi ile faciaya dönüşmeden önlenen olaylarda Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri büyük bir takdir topladı.