Düzce’de kendisinden 2 gündür haber alınamayan Uğur Ay’ın yaşadığı apartman dairesine gelen babası Yılmaz Ay, kapıyı kırarak girdiği evde oğlunun cesedi ile karşılaşmıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, Uğur Ay’ın cesedi, savcının gerekli incelemelerinin ardından Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Yaşanan cinayet ile ilgili derinlemesine inceleme yapan Düzce Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki tüm güvenlik kameralarını inceleyerek, katil zanlısının izine ulaştı. Uğur Ay’ın katil zanlısı, A.N. ve 2 arkadaşı ile birlikte bugün İstanbul’a kaçmaya çalışırken, Sakarya sınırları içerisinde polis ekiplerince yakalandı.

Sorguları için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen A.N ve 2 arkadaşının, işlemleri devam ederken, kan donduran cinayette ise sır perdesi aralanmaya başladı.

İddiaya göre, kan donduran cinayet alacak – verecek davası yüzünden işlendi. Uğur Ay’ın kaldığı apartman dairesine giden katil zanlısının, alacak – verecek yüzünden çıkan tartışmada Ay’ı sırtından bıçaklayıp öldürdüğü ve aşağıda kendisini bekleyen otomobil ile olay yerinden hızla uzaklaştığı öne sürüldü.  Ayrıca, katil zanlısının Uğur Ay’ın öldürüldüğü haberleri üzerine de bugün İstanbul’a kaçmaya çalıştığı iddia edildi.  

Polis ekiplerinin kan donduran cinayet ile ilgili çalışmaları derinlemesine devam ettiği öğrenildi.

HABER: Savaş ARI