Mesai mefhumu gözetmeksizin, 7/24 esasına dayanarak Düzceli vatandaşların ihtiyacı halinde her türlü yardımına koşan 112 Acil Servis, polis ve itfaiye ekipleri, yeni yılda da görevinin başındaydı.

Ekipler, vatandaşların yeni yılını huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için her an tetikte çalıştı.

Bu sırada İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat da görevlerinin başındaydı. Her türlü olay, kaza ve yangın durumuna karşı hazırda bekleyen ekipleri yalnız bırakmayan Yılmaz ve Polat, 2019 yılına dakikalar kala personelini ziyaret etti.



“Birçok kişinin kutlama yaptığı bir akşamda özveri ile çalışıyorlar”

Dr. Yasin Yılmaz, hem Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları hem de sağlık personelini ziyaretinin ardından yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:

“Çalışan arkadaşlarımızın bu akşam yeni yıllarını kutluyoruz. Hepinizin malumu, sağlık çalışanlarımız 7/24 kesintisiz, Düzceli vatandaşımızın her türlü yardımına cansiperane koşuyorlar. Biz de onları bu akşam, birçok kişinin kutlama yaptığı bir akşamda, özveri ile çalıştıkları için kendilerini ziyaret etmek istedik. Ziyaretlerimizi yaptık. Yeni yılın kendilerine huzur ve mutluluk getirmesini istedik. Çalışma hayatlarında da başarılar diledik. Aynı şekilde de vatandaşımızın da sağlıklı bir yıl geçirmesini, inşallah bizlere ihtiyaçları olmadan mutlu ve sağlıklı bir yıl geçirmelerini diliyoruz.”



“Böyle bir akşam da inşallah kimsenin malına ve canına zarar gelmesin”

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat ise, itfaiye erlerini ziyareti sırasında şunları kaydetti:

“İtfaiye Teşkilatı 365 gün 24 saat olduğu gibi bu akşam da görevinin başında. Bütün Düzce’mize, İslam Âlemine, ülkemize öncelikle hayırlara vesile olmasını diliyorum. İtfaiye teşkilatı, emniyet ve sağlık teşkilatları ile birlikte bu akşam da görevinin başında. Böyle bir akşam da inşallah kimsenin malına ve canına zarar gelmesin.”



Yeni yıl olması dolayısıyla görevinin başında olan sağlık ekibi personeli de, bu yılbaşı akşamının önceki yıllara nazaran daha sakin geçtiğini söyledi. Olası bir duruma karşı destek ekiplerin de teyakkuzda beklediğini belirten ekipler, 2019 yılının vatana ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.

Öte yandan, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı, asayiş, çevik kuvvet, yunus ekipleri ve trafik ekipleri de olası asayiş ve kaza durumuna karşı her an hali hazırda bekledi.

Haber: Ö. YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ