Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, il genelinde zehir tacirlerine yönelik operasyonlarını kararlılıkla sürdürüyor. Düzce’ye şehir dışından uyuşturucu madde sokulacağı ihbarını alan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Ekipleri, Diyarbakır nüfusuna kayıtlı İ.A (20) isimli şahsı teknik ve fiziki takibe aldı.

5Ce45550 7Bd6 423C 87F7 C7631Ab78A2B

Düzce’ye giriş yapan İ.A’nın gittiği adresi belirleyen Narkotik ekipleri, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile operasyon için düğmeye bastı. Belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, İ.A isimli şahsı gözaltına alırken, üstünde ve bavulunun içinde yaptıkları aramalarda, 1 parça halinde 960 gram Skunk maddesi ve 1 parça halinde 80 gram toz esrar ele geçirildi.

İşlemleri için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Bürosu’na götürülen İ.A, buradaki sorgusunun ardından sevk edildiği Düzce Adliyesi’ndeki mahkemece tutuklanarak Çilimli T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

B9E97D3A Ba13 4Ea3 9D1F 4Fa3D7Eb892D

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, il genelinde uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

ÖNÜNDE SEYREDEN TIRA ÇARPTI ÖNÜNDE SEYREDEN TIRA ÇARPTI

HABER: Savaş ARI