Olay, dün akşam saatlerinde üniversite kavşağında yaşandı. İddiaya göre, Düzce Üniversitesi Hastanesi yakınında bir otomobilden 3 gencin kızlara laf attığı ihbarı alan ekipler, bölgeye gitti.

Takibe alınan otomobil kavşakta durdurdu. Gençlerin yaya olarak polisten kaçmaya başlaması üzerine kovalamaca yaşandı. 3 şahıs kısa sürede yakalandı. Trafik yönünden sorgulanan aracın bağlaması ve yakalaması olduğu, sürücünün ise alkollü olduğu tespit edildi. Araç çekici vasıtası ile otoparka alınmak istendi.



Sürücü ve yanında bulunan iki kişi durumu yakınlarına bildirdi. Aracı otoparka çektirmek istemeyen grup ile polis arasında arbede yaşandı. Kimlikleri belirlenemeyen grup arasında yer alan bir kişi Trafik ekibinde görevli bir polis memuruna yumruk attı. Şahıslara biber gazı ile müdahale edildi. Bölgeye çok sayıda resmi ve sivil ekip takviye olarak yönlendirildi.




Şahıslara biber gazı ile müdahale edildi.



Bölgeye çok sayıda resmi ve sivil ekip takviye olarak yönlendirildi. M.Ş. , S.Ş. ,Ö.Ş. , O.Ş. , V.Ş. , E.Ş. , E.Ş. ve Ö.Ş. olmak üzere 8 kişi gözaltına alınarak Yeniket Polis Merkezine götürüldü. Araç ise otoparka çekildi.


Haber:Y.SEVER