İddiaya göre Yığılca ilçesine bağlı Gökçeağaç Köyü’nde ikamet eden Selahattin Demir isimli bir kişi, dün akşam saatlerinde yüklü miktarda parayla otomobiline binerek kayıplara karıştı.

Demir’in bir daha evine dönmemesi üzerine yakınları bugün öğle saatlerinde Yığılca İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek, hakkında kayıp başvurusunda bulundu. Kayıp başvurusu üzerine Yığılca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Demir’i bulmak için çalışma başlattı.

Acı haber Ankara’dan geldi

Bugün akşam saatlerinde Ankara’da bir otomobil içerisinde hareketsiz bir kişiyi gören vatandaşlar, durumu emniyet ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemelerde, ölen kişinin hakkında Yığılca ilçesinde yakınları tarafından kayıp başvurusu yapılan Selahattin Demir olduğunu belirledi. Polis ekiplerinin otomobil içerisinde yaptıkları aramalarda ise, bir adet ruhsatsız silah bulundu.

Polis ekipleri, olayın intihar mı, yoksa cinayet mi? olduğunu belirlemek için çalışmalarına devam ederken, Demir’in cenazesi ise otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Demir’in naaşının yarın saat 11:00’da Yığılca ilçesine bağlı Gökçeağaç Köyü’nde toprağa verileceği öğrenildi.