Kaza, TEM Otoyolu Düzce geçişinde bulunan Kaynaşlı Gişeler mevkiinde meydana geldi. Gişelerden otoyola girmek isteyen Mehmet Rıza Acar idaresindeki tekstil malzemesi yüklü tıra otoyola katılım noktasında sağ şeritte seyrettiği esnada, Ankara’dan İstanbul yönüne ilerleyen kum yüklü Sabri Güner idaresindeki tır arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki tır paramparça oldu.




Tır sürücüleri kazadan mucizevi bir şekilde hafif sıyrıklarla kurtuldu. Kumlu yüklü tırın sürücüsü Sabri Güner kazanın ardından yangın çıkmasına engellemek amacıyla çalışma yaptı. Kaza anını anlatan tır sürücüsü Mehmet Rıza Acar ise büyük bir gürültü duyduğunu ifade ederek her şeyin bir anda olduğunu söyledi.




Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. 112 Acil Servi görevlileri sürücülere ambulansta müdahale etti.



Kaza nedeniyle ulaşım İstanbul istikametine durdu. Karayolları ekipleri kazaya karışan araçları yoldan kaldırma çalışması yaptı.


Haber:Y.SEVER