Düzce'de emniyeti alarma geçiren olay... Olay, saat 22.00 sırlarında Düzce'nin Beyköy beldesine bağlı Paşaormanı köyü içerisinde meydana geldi. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesinde görevli polis memuru İ.D., beraberinde ekip arkadaşı ile bir süredir peşinde olduğu hakkında yakalama kararı bulunan Salih M.'yi takibe aldı. Muhammet K. isimli şahsa uyuşturucu satarken kendisine suçüstü yapan polisleri karşısında gören şüpheli Salih M. ve yanındaki Muhammet K. hızla kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladığı sırada Paşakormanı köyü mevkiinde şüpheli şahıs çıkmaz sokağa girince polise ateş etmeye başladı. Asayiş Şubesinde görevli polis memuru İ. D. da karşılık verdi. Polis memuru İ.D. kalçasından aldığı kurşunla yaralanırken, Salih M. ise aldığı mermi ile boynundan ağır yaralandı. Diğer yandan şüpheli şahsın yanında bulunan Muhammet K. da yaralandı. Yaralı polis memuru Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılırken, diğer şahıslar Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan sorgusunda Salih M.'nin 13 ayrı suçtan aranması olduğu ortaya çıktı. 


Bölgeye çok sayıda polis, yunus ekibi ve ambulans sevk edildi. Emniyet ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken kimseyi bölgeye yaklaştırmadı.


Düzce Valisi Zülkif Dağlı, emniyet müdürü ve jandarma alay komutanı polis memurunun kaldırıldığı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne gelerek ayağından yaralanan polisin durumu hakkında bilgiler aldı.