Kontrol noktasından kaçtı
Edinilen bilgilere göre; Kuyumcuhacıali Mahallesi'nde dün akşam uygulama yapan trafik ekipleri şüpheli gördükleri bir aracı durdurdu. U.B. idaresindeki aracı sorgulamaya alan polis memuru K.S. otomobilin bir anda hareket etmesi üzerine durdurmak için hamle yaptı. 

Polis memuru yaralandı
Polis kontrol noktasından kaçmaya çalışan sürücü U.B., polis memurunu sürükleyerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Otomobili durdurmak isterken metrelerce sürüklenen polis memuru K.S. için bölgeye 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralı polis, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alındı.

Otomobil terk edilmiş halde bulundu
Kaçan aracın yakalanması için ise sahada ekipler hemen alarma geçti. Aracın Kazukoğlu Mahallesi'nde olduğunun tespit edilmesi üzerine bölgeye giden ekipler, otomobili bir evin bahçesinde terkedilmiş halde buldu. Kullandığı otomobili bırakak yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheli U.B. çok geçmeden polis tarafından yakalandı. Karakola götürülen şahsın adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Öte yandan yaralanan polis memurunun taburcu olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi edinildi.