Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik yürütülen planlı çalışmalar kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi, Mergiç Mahallesi Taşköprü Yolu üzeri ve Burhaniye Mahallesi civarında uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik uzun süreli takipler neticesinde operasyon başlattı.

Şüpheli S.O., F.G ve S.A. isimli 3 şahıs, 18 Nisan Salı günü eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon sonucu yakalandı. Yakalanan şüphelilerin araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda toplamda 31 adet satışa hazır vaziyette kilitli şeffaf poşet içerisinde toplam daralı 15,5 gram Sentetik Kannobinoid (Bonzai) maddesi ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 3215 TL nakit paraya el konuldu.

Şüpheli şahıslardan uyuşturucu temin ettiği tespit edilen 8 şahıs, Uyuşturucu Sentetik Kannobinoid (Bonzai) maddeleri ile yakalanırken haklarında “uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak” suçundan adli işlem yapıldı.

Şüpheli şahıslarla birlikte hareket ettiği tespit edilen F.C. isimli şahıs da 19 Nisan Çarşamba günü ikametinde yapılan aramada gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen Şüpheliler S.D - F.G - S.A ve F.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.