Jandarma ekipler, Düzce genelinde uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Düzce Merkez Jandarma Komutanlığı ve Beyköy Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından ifa edilen önleyici devriye görevi sırasında, şüphe üzerine durdurulan bir otomobil içerisinden uyuşturucu madde ele geçirilirken,  uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen bir kişi ise yakalandı.  

Beyköy Jandarma ekiplerinin Aydınpınar Köyü’nde yaptığı devriye görevi esnasında, hareketlerinden şüphelenilen ve şüphe üzerine durdurulan H.A, ilk sorgusunda uyuşturucu madde kullandığını itiraf etti.  Bunun üzerine H.A. ekipleri tarafından gözaltına alınarak Beyköy Jandarma Komutanlığına götürüldü.   

Yine önleyici kolluk devriyesi görevi ifa eden Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Gölormanı Köyünde, şüphe üzerine M.M.C  idaresindeki otomobil durduruldu. Otomobilin içinde yapılan aramalarda, gizlenmiş 3 gram esrar maddesi bulundu.  

Her iki olayda gözaltına alınan 2 şüpheli, jandarmadaki ifadelerinin ardından, Cumhuriyet Başsavcısının talimatı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, il genelinde uyuşturucu madde satışı ve kullanımına yönelik mücadele çalışmalarının artarak devam edeceği bildirildi.

HABER: Savaş ARI