Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullananlara yönelik amansız mücadelesi hız kesmeden devam ediyor.

Bu Kez şehrin göbeğine giren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen çalışmalar neticesinde Camikebir Mahallesi ve alışveriş merkezi çevresinde uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit ettiği bir şüpheliyi 13 Kasım tarihinde düzenlediği operasyonla yakaladı.

Yakalanan şüpheli şahsın ikametinde ve üzerinde yapılan aramalarda 1 adet 7,65 milimetre tabanca, bu tabancaya ait 6 adet fişek, 2 adet kurusıkı tabanca ve satışa hazır 5 fişek halinde toplam daralı 16 gram esrar maddesi ele geçirilerek el konuldu.

Şüpheli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve 6136 SKM suçundan” sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca şüpheli şahıstan uyuşturucu madde aldığı tespit edilen 3 şüpheli şahıs hakkında da “uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak” suçundan işlem yapıldı.

Haber: Ö.YILMAZ