İddiaya göre, Gölyaka ilçesinde ikamet eden Fatma ve Necmi Karal çiftinin arasında, 4 Aralık tarihinde  tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın ardından evden çıkan Necmi Karal, geri döndüğünde ise eşini evde bulamadı. Bir gün boyunca eşinden haber alamayan Necmi Karal,  ertesi gün Gölyaka İlçe Emniyet Amirliği’ne giderek, eşi hakkında kayıp başvurusunda bulundu.

7 gündür eşinden haber alamayan Necmi Karal, Öncü TV aracılığı ile eşine “Ne olur Evine geri dön” çağrısında bulundu. Eşi ile tartışmasından dolayı pişman olduğunu söyleyen Necmi Karal, “4 Aralık Cuma günü, eşim ile tartışma yaşadık. Yaşadığımız tartışmanın ardından, ben evden ayrıldım. Bir süre sonra eve geri geldiğimde eşim Fatma Karal’ın evde olmadığını gördüm. Ertesi gün Gölyaka İlçe Polis Amirliğine giderek eşim Fatma Karal hakkında kayıp başvurusunda bulundum. Bugün 7. Gün ve eşimden haber alamıyoruz. Ben sizin aracılığınız ile eşime seslenmek istiyorum! Fatma ne olursun evine geri dön. Ben ve çocuklar perişanız. Sana söz veriyorum bir daha seni üzmeyeceğim” dedi.
 

Eşi Fatma Karal ile ilgili kayıp başvurusunda bulunmasının üzerinden 6 gün geçmesine rağmen, bir izine rastlanmadığını kaydeden Necmi Karal, “Büyük ihtimalle sığınma evine yerleşmiş olabilir. Polis ekipleri de bize bu konuda bilgi vermiyor. Ben buradan Sayın Kaymakamımıza, Sayın Valimize sesleniyorum. Sadece sığınma evinde kaldığını öğrenelim bizim için bu önemli. Hayatından endişe etmeye başladık. Bu benim ve çocukların psikolojisini bozuyor. Sayın Valim, Sayın Kaymakamım, Sayın Emniyet Müdürüm, ne olur bize yardımcı olun. Eşimin, sağlık durumunu, nerede olduğunu çok merak ediyorum” diye konuştu

Eşinin gidebileceği tüm akrabalarına baktıklarını dile getiren Karal, “Hiçbir yerde bulamadık. Çocuklarda, ben de perişanız. Eşimin bir an önce evine geri dönmesini istiyorum. Eğer evine dönerse, ona layık bir koca olacağım. Burada sizin huzurunuzda söz veriyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Savaş ARI