Kıraathanede kanlı olay! Bir kişinin yaralandığı silahlı saldırı nedeniyle çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: "Aziziye Mahallesi'ndeki eski Acil Servis karşısında bulunan bir kıraathaneye bugün öğle saatlerinde gelen ismi henüz öğrenilemeyen bir şahıs, silahını arasında husumet olduğu ileri sürülen kişiye yöneltti. Şahsın silahından çıkan kurşunlar, husumetlisine değil kıraathanede oturan Metin Y.'nin topuğuna isabet etti. İçeridekilerin büyük korku yaşadığı vurulma sonrası saldırgan hızla olay yerinden uzaklaştı."

Metin Y. için bölgeye sağlık ekipleri sevk edilirken, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulundu. Topuğundan yaralanan Metin Y. ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tanıkların ifadeleri doğrultusunda silahlı saldırganın yakalanması için vakit kaybetmeden çalışmalara başlayan ekipler, kısa sürede bir kişiyi silahıyla birlikte gözaltına aldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.