Kovid-19 ile mücadeleye ilişkin önlemler doğrultusunda saat 21.00'de başlayan hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması, Pazartesi günü saat 05.00'te sona erecek. Düzce’de sokağa çıkma kısıtlamasındaki sürelere uymak için istisna getirilenler dışındaki tüm iş yerleri de saat 20.00'de kapandı.

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle Bahçeşehir Bağlantı yolu üzerinde denetim yapan polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının ilk saatlerinde izin belgesi olmayan 4 kişiye cezai işlem uyguladı. Bağlantı yolu üzerinde denetim yapan motorize polis timlerini gören T.A isimli bir kişi, korkup aracı ile kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan T.A. uzun süre kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı. Polis ekiplerinin takibi sonucu, araç Cumhuriyet Mahallesinde park halinde bulunurken, T.A ise saklandığı bir evin bahçesinde yakalandı.

T.A isimli vatandaşa sokağa çıkma kısıtlamasını deldiği için 3 bin 150 lira idari para cezası uygulanırken, ayrıca trafiği tehlikeye atmak, polisin dur ihtarına uymamak suçlarından da adli para cezası kesildi.

HABER: Savaş ARI