Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, "Spor Şehri Düzce" sloganı ile bir yandan spor kulüplerine destek olurken bir yandan da  "Spor Akademisi" bünyesinde yeni projeler geliştirerek gençlerin spora yönelmesini sağlayacak adımlar atıyor. Tüm bunların yanı sıra herkese spor yapma imkânı sağlamak isteyen Başkan Özlü, mahallelerdeki spor parklarına büyük önem veriyor.

BİR AY DA 8 PARK YENİLENDİ

Bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte saha çalışmalarına ağırlık veren Düzce Belediyesi, Başkan Özlü'nün talimatı ile spor sahalarını yenileme çalışmalarını başlattı. 42 mahalle genelinde başlatılan spor parklarının revizasyonu için planlamasını gerçekleştiren Destek Hizmetleri Müdürlüğü, bir ay önce ilk etapta Koçyazı Mahallesi, Aziziye Mahallesi, Karahacımusa Mahallesi, Körpeşler Mahallesi, Kültür Mahallesi, Bahçeşehir 13 Bölge ve Fevzi Çakmak Mahallesinde 2 park olmak üzere toplam 8 parkta başlattığı çalışmalarını tamamladı.

Parkların baştan sona revize edilmesini sağlayan müdürlük ekipleri, 8 parkın zemin kaplamadan tel örgülerin değiştirilmesine, kapıların tamiri ve yenilenmesine, zemin çizgi çalışmasından ihtiyaç duyulan parklara sentetik çim, file, pota, direk dikilmesine kadar birçok çalışma gerçekleştirdi.

Müdürlük, kısa sürede eksiklikleri tamamlanan, yeni ekipmanlarla buluşturularak mahallelere kazandırılan parkların yanı sıra kalan 34 mahalle parkına yönelik yenileme çalışmalarını yaz mevsimi boyunca sürdürecek.