Olay, Gaziantep Caddesi’nde dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu iddia edilen Murat E. isimli şahıs ve arkadaşları cadde üzerinde bulunan bir mekana yemek için geldi. Şahıslar burada kavga çıkarınca durum polise haber verildi. Şahıslar polis gelmeden olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Polis ise geldiğinde herhangi bir olayla karşılaşmayınca olay yerini terk etti. Bir süre geçtikten sonra tekrar mekana gelen Murat E., dükkan sahibi ve çevredekilere sataştı. Yaşanan arbedeyi haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ayırdı.

Polise ve çevresindekilere ağza alınmayacak küfürler savuran şahıs sakinleştirilmekte güçlük çekilince polis tarafından kelepçelenerek takviye ekibin gelmesi beklendi. Şahıs bu sırada kendini yerlere atarak küfürlerini savurmaya da devam etti.

Caddeyi birbirine katan şahsın uyuşturucu madde kullanma ve ticaretini yapma, kasten adam yaralama, hırsızlık, yağma, tehdit gibi pek çok suçtan kaydının olduğu ortaya çıktı.

Şahıs, polis ekiplerince hastaneye götürülerek gerekli sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Haber: Ö.YILMAZ