Kaza, TEM Otoyolu Bolu Dağı kesiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan Coşkun U. idaresindeki otomobil, aynı yönde seyir halinde olan Hıdır Ö. idaresindeki TIR’la çarpıştı. Yaşanan kazada hurdaya dönen ve tavanı kopan otomobilde sıkışan 27 yaşındaki Ezgi Özden hayatını kaybetti. Sürücü Coşkun U. ve Kübra Nur O. yaralandı.


Haber verilmesi üzerine kaza mahalline 112 Acil Servis, itfaiye, UMKE ve karayolları ekipleri sevk edildi.

Otomobilin içerisinde sıkışan sürücü ve yolcular ekipleri ve vatandaşların yardımı ile bulunduğu yerden çıkarılırken, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından yaralılar İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. Yolculardan Ezgi Özden yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Yolculardan Kübra Nur O.'nun ağır yaralı olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Sürücü Coşkun U.'nun durumu ise iyi olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.


Kaza nedeniyle bir süre araç trafiği kontrollü bir şekilde sağlanırken, aracın kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



Haber: Ö.YILMAZ