Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekipleri, başarılı uyuşturucu operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Düzce’de uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen E.Ç isimli şahıs, polis ekipleri tarafından fiziki ve teknik takibe alındı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla operasyon için düğmeye basan polis ekipleri, E.Ç’yi sokakta uyuşturucu madde satışı yaparken suçüstü yakaladı.

8C8Fcc53 6084 4Eba A6A7 44Bbec70Cee7

Polis ekipleri tarafından şahsın üzerinde ve ev adresinde yapılan aramalarda, 4 parça halinde 160 gram bonzai maddesi  ele geçirildi.

Gözaltına alınan E.Ç, işlemleri için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Bürosu’na götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edilen E.Ç, “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak Çilimli T Tipi Kapalı İnfaz Kurumuna teslim edildi.

UYUŞTURUCU İLE YAKALANAN 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI UYUŞTURUCU İLE YAKALANAN 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

3F905F43 328D 4Fa8 A64C 90B44439Bfa4

Aynı operasyonda gözaltına alınan ve E.Ç’den uyuşturucu madde satın alırken yakalanan şahıs hakkında ise “Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak” suçundan adli işlem yapıldı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada,, Düzce’de uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının büyük kararlılık içinde devam edeceği bildirildi.

HABER: Savaş ARI