Günün en iğrenç haberi Cumayeri Üvezbeli Köyü’nden geldi. İddiaya göre; eşinin ilk evliliğinden olan engelli kızına yıllardır tecavüz eden Ahmet K. çocuğun her şeyi, mektupla annesine anlatması sayesinde yakayı ele verdi.

4 yıl önce hayatını Ahmet K. ile birleştiren kadın, geçtiğimiz hafta öğrendiği kan donduran gerçekle hayatının şokunu yaşadı.

Ahmet K. ile evlendiğinde henüz 9 yaşında olan bacaklarından engelli kızını, tekstil fabrikasında çalıştığı için evde bırakmak zorunda kalan kadın, iddiaya göre; kocasının evladını yıllardır istismar ettiğini bugün 13 yaşında olan evladının yazdığı mektupla öğrendi.

Tüm yaşadığı iğrençlikleri kağıda döktüğü ve işe gitmeden önce mektubu gizlice annesinin çantasına koyduğu öne sürülen çocuğun, 9 yaşından bu yana maruz kaldığı istismarı anlatarak annesinden yardım istediği iddia edildi.

Kızı gibi kendisi de bacaklarından engelli olduğu için tekerlekli sandalyeye mahkum olan annenin işyerinde fark edip okuduğu mektuptan sonra hemen jandarmaya giderek resmi nikahlı kocası Ahmet K.’dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

İhbar üzerine gözaltına alınan Ahmet K. jandarmadaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

Öte yandan 4 yıl boyunca üvey kızına istismarla suçlanan Ahmet K.’nın Cumayeri’nin tanınmış sülalelerinden birine mensup olduğu bilgisi edinildi.