Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri aynı uyuşturucu çetesine ikinci darbeyi vurdu. Geçtiğimiz Şubat ayında çetenin A takımını yakalayan polis, şimdi de aynı çeteye ikinci darbeyi vurdu. 13 Şubat tarihinde çetenin üst düzey isimlerini yakalayan Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 28 Şubat tarihinde ise 15 kişiyi daha gözaltına aldı.

10 kişi tutuklanmıştı...
İlk operasyonda gözaltına alınan 10 çete üyesi sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştı. Aynı operasyonun devamında polis 5’i kadın toplam 15 kişiyi daha gözaltına aldı. Ağa Mahallesi, Çay Mahallesi ve Kiremitocağı Mahallesi’nde 10 farklı adrese şafak vakti düzenlenen operasyonla 13 kişi, biri İstanbul, biri de Sakarya olmak üzere gözaltına alınan toplam 15 kişi emniyetteki sorgularının ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucu madde yakalandı...
Şahısların evlerinde yapılan aramalarda ise bir miktar uyuşturucu hap ve bonzai diye tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Polisin yaptığı incelemede Düzce’de ki uyuşturucu çetesinin İstanbul Esenler’de Ş.Ö. isimli şahıs ve Sakarya’nın Hendek ilçesinde ki F.K. isimli şahıstan uyuşturucu temin ettikleri tespit edildi. İstanbul ve Sakarya’da yakalanan Ş.Ö. ve F.K ile birlikte Düzce’de M.Ö., Ç.Ş., K.E., Z.A., M.K., P.B., Ö.B., S.K., R.G., M.K., İ.K., B.K. ve Ö.Y. Düzce Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerden F.K., Ş.Ö., B.K., M.Ö., Ç.Ş., M.K., Z.A., P.B. ve R.G. tutuklanırken Ö.Y. ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.