Düzce’de gençleri zehirleyen bir uyuşturucu taciri daha, jandarma ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı. Küçük Sanayi Sitesinde devriye atan Düzce İl Jandarma Komutanlığı Merkez İlçe Jandarma Timleri, N.K idaresindeki otomobili şüphe üzerine durdurdu. N.K’nin üzerinde ve araç içerisinde arama yapan jandarma timleri, 10 gram Metamfetamin maddesi, 1 adet Payp ve Beretta Marka silah ele geçirdi.

Bunun üzerine savcılıktan alınan izinle Jandarma KOM Timleri ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı Timleri hassas burunlu narkotik köpeği ile N.K’nin Aziziye Mahallesinde bulunan ev adresine operasyon düzenledi. N.K’nın evinde yapılan aramalarda ise, 5 adet tabanca ve şarjörü ile 2 adet ağzı açılmış namlu, 29 adet tabanca fişeği, 3 adet av tüfeği fişeği, 1 adet hassas terazi 30 gram ağırlığında Kubar Esrar, 10 gram ağırlığında Metanfetamin maddesi ele geçirilirken, aramalarda bulunan 143 bin 900 TL ile 100 Euro’ya jandarma ekipleri tarafından el konuldu.

Jandarma tarafından gözaltına alınan N.K, Düzce İl Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerinin ardından “Uyuşturucu madde imal ve ticareti” suçundan bugün Düzce Adliyesi’ne sevk edileceği bildirildi.

HABER: Savaş ARI