İlimizde yaygınlaşmaya devam eden uyuşturucu kullanımın ve satışının bir türlü engellenemediği bir kez daha gözler önüne serildi. Kullanıcıların ve satıcıların caydırıcı ceza almadığı da gözlemleniyor.

 

Düzce il jandarma komutanlığı kom şube ekiplerinin uzun süredir takibe aldığı ve Akçakoca’nın Tahirli köyünde bir araçta yaptıkları aramalar neticesinde çok sayıda bonzai diye tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan N.B. C.B. A.B. K.N. ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Burada ifadeleri alınan şahıslar uyuşturucuyu G.E. den aldıklarını itiraf etti. Gözaltına alınan şahısların verdiği ifadeler doğrultusunda harekete geçen ekipler G.E. nin evine baskın düzenledi. Yapılan baskın sonucu G.E. nin evinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçilirdi.
Jandarma tarafından gözaltına alınan N.B. C.B. A.B. K.N. ve uyuşturucu temin ettiği tespit edilen G.E. jandarma tarafından adliyeye sevk edildi.

 

Hakim karşısına çıkan şahıslar N.B.C.B.A.B.ve K.N. mahkemece denetimli serbestlik şartıyla tahliye edilirken uyuşturucu temin ettiği tespit edilen G.E. tutuklanarak Bolu Cezaevi’ne gönderildi.

 

Haber; İ. KELEŞ