Ramazan ayında zengin iftar sofraları yerine ihtiyaç sahipleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek iftar sofralarına oturma kararı alan Düzce Valisi Zülkif Dağlı 15 Temmuz şehidi Ufuk Baysan'ın Beyköy’deki evine konuk oldu. Şehidin babası Ramazan Baysan, annesi Hanife Baysan’la bir araya gelen Dağlı ve eşi Nurgül Dağlı’ya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım da eşlik etti. Sıcak ve samimi bir ortamda iftarlarını yapan Dağlı ve Baysan aileleri sohbet etti.

Dağlı gibi Belediye Başkanı Mehmet Keleş’te eşi ve oğlu ile birlikte beraberindeki belediye meclis üyeleriyle beraber Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde şehit olan Cihan Aksarı’nın ailesini ziyaret ederek birlikte iftar açtı. Mamure köyünde bulunan şehit ailesinin evine iftar misafiri olan Başkan Keleş’in ziyareti sıcak bir ortamda gerçekleşti. Şehitliğin Allah katında çok değerli bir mertebe olduğunu ifade eden Başkan Keleş " Ramazan ayının ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştireceği günler olmasını temenni ediyorum. Çat kapı gittiğimiz şehit ailesinin evinde iftar açmak bize ayrı bir onur veriyor.” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin de lüks iftar sofraları yerine Düzce’de yaklaşık 2 yıldır geçirdiği trafik kazası sonucunda çalışamayan 5 çocuklu Kurt ailesi ile birlikte orucunu açtı. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve eşi Fatma Keskin ile birlikte Çay Mahallesinde oturan Nevzat Kurt ve ailesi ile birlikte iftar sofrasına oturdu. İki sene önce geçirdiği trafik kazası sonrası bacağında oluşan yaralanmadan dolayı çalışamayan 5 çocuklu Nevzat Kurt’un evine misafir olan Keskin’e Parti Genel Sekreteri Özgür Bergut ve Düzce Sosyal Politikalar Başkanı Gönül Yeşilyurt eşlik etti. Keskin, Kurt ailesiyle hep birlikte iftar yaptı ve ailenin sorunlarını dinledi. Keskin, iftar yemeğinin ardından aile üyeleri ile tek tek sohbet edip çay içti.