Düzce şehir merkezinde trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla yapılan onca etkinliğe rağmen kurallara uymayan sürücüler yüzünden kazalar bitmiyor. Bugün saat 17.40 sıralarında merkeze bağlı Uzunmustafa Mahallesi'nde meydana gelen kaza buna son örnek oldu. Alparslan Türkeş Caddesi Eski Konak Gazinosu önündeki yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Serpil E. ile oğlu Ercan E. ve yeğeni Ali Asaf A. hızla gelen motorlu kuryenin aralarına dalması ile neye uğradıklarını şaşırdı. Serpil E. ile yeğeni Ali Asaf A. çarpmanın etkisiyle yola savrulurken Ercan E. ise şans eseri kazayı yara almadan atlattı.

Kazayı gören vatandaşlar hemen kazazedelerin yardımına koşarken, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralılar hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edilen yaralı hala-yeğenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasının anbean kaydettiği kaza anını Öncü Whatsapp İhbar Hattı (0 542 767 18 81)'na gönderen kaza mağduru Ali Asaf A.'nın babası şu ifadeleri kullandı: "Ablam, oğlum ve yeğenime motorlu kurye çarptı. Hastaneden yeni çıktık. Çok şükür ablamda kaburga eziği, çocuğumda da deri kanaması dışında ucuz atlattık.

Sizden ricam bu cadde ışıklandırma veya kasis olmamasından dolayı aşırı hız yapılıyor. Daha büyük bir kaza olmadan yetkililerin sizin yapacağınız haber sayesinde yaya geçidi mevkiine ışıklandırma yapması."