Kaza bugün saat 13:30 sıralarında Yığılca Karayolu Gürcüçiftlik Köyü mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, kurban kesiminden gelen Ferhat A. idaresindeki 54 AEJ 347 plakalı otomobil Düzce istikametine seyrederken, karşı yönden gelen Salih K. idaresindeki 54 FU 719 plakalı otomobile çarptı.

Kazada 54 AEJ 347 plakalı otomobilde bulunan sürücü Ferhat A., Bilal A. ve Uğur Ç. ağır, 54 FU 719 plakalı otomobil sürücüsü Salih K. ile birlikte aynı aileden 1 buçuk yaşındaki  Ömer Faruk K. ve Yeter K. yaralandı.

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istemesi üzerine, olay yerine kısa sürede çok sayıda Jandarma Trafik ve Sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalelerin ardından, 112 Acil Servis Ambulansları ile Düzce Atatürk Devlet ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama hastanelerine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Yığılca Karayolunda kontrollü bir şekilde tek şeritten verilen trafik akışı, otomobillerin çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından, normal seyrine geri döndü.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.   

HABER: Savaş ARI