Düzce'de olaylı gece... D-655 Karayolu Beyciler Mahallesi'nde bulunan bir fırından silah sesi yükseldi. Saat 22:00 sıralarında Özdemirler Ekmek Fırını'nda meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: "Fırına ekmek almaya gelen U.Ş. ile fırın sahibi S.Ö. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşen tartışmada U.Ş. üzerinde taşıdığı bıçakla fırıncı S.Ö.'ye saldırmaya kalktı. Bu esnada fırın sahibi S.Ö. silahını çekti. Tartışmaya şahit olan fırıncının eşi Y.Ö.'nün araya girmek için hamle yaptığı sırada fırıncı silahını ateşleyince kurşunlar hem bıçaklı saldırgan U.Ş'ye hem de fırıncının eşi Y.Ö.'ye isabet etti.

Saldırganı engellemeye çalışırken eşinin tetiğe bastığı silahla yaralanan fırın sahibinin eşi Y.Ö. hemen yakınları tarafından hastaneye götürülmek için özel araca alındı. Ancak bu araç da Taşlı Otel mevkiinde kazaya yapınca araçtaki 3 kişi daha yaralandı. İhbar üzerine her iki olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Silahlı olayda 2, kazada 3 olmak üzere toplam 5 yaralı ilk müdahaleleri sonrası çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri olay mahallini mercek altına alırken, polis fırın sahibini ifadesini almak üzere karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.