Düzce'de son dönemde en çok yangın haberinin geldiği Yığılca'da bir aile daha kış günü evsiz kaldı. Üstelik komşuları sayesinde ölümden kurtarıldı.


 

Edinilen bilgilere göre; Yığılca'ya bağlı Karakaş Köyü'nde Fatma İrken'e ait iki katlı evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Aile fertlerinin uykuda olduğu gece saatlerinde başlayan yangın kısa sürede evin her tarafını sardı.

Evden yükselen dumanları gören komşuları hemen yardıma koştu. Ailenin içeride olduğunu anlayan köylüler pencereden içeri girdi ve hepsini hızla dışarıya çıkarttı. Bu esnada 1 kişi yaralandı. Yaralı vatandaş olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından hasteneye kaldırıldı.

Durumdan haberdar edilen Yığılca Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri gelene kadar köy halkı kendi imkanları ile evi saran alevlere müdahale etmeye çalıştı. Düzce Belediyesi itfaiye ekiplerinin de takviye olarak söndürme çalışmalarına destek verdiği yangın, uzun süren uğraşlar sonucu kontrol altına alındı. Yangın sonucunda büyük bölümü yanan iki katlı ev kullanılamaz hale geldi.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ