Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Timleri uyuşturucu madde satışı ve kullanımını önlemek için başlattığı çalışmalara aralıksız devam ediyor. Akçakoca ve Gümüşova ilçelerinde yol kontrolü yapan Jandarma timlerinin şüphe üzerine durdurdukları 2 ayrı otomobilde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Akçakoca İlçesi Melenağzı Köyü’nde, hassas burunlu narkotik köpeği ile yapılan yol kontrollerinde, şüphe üzerine M.K idaresindeki otomobil durduruldu. Araç içerisinde bulunan M.K ve İ.K’nin üzerinde ve otomobil içerisinde yapılan aramalarda içime hazır halde bir miktar kubar esrar ele geçirildi.

Gümüşova ilçesine bağlı Yıldıztepe Köyü’nde yol kontrollü yapan Jandarma ekipleri, duran bir otomobilde hareketlerinden şüphelendiği O.N.K isimli şahsın ve aracın içerisinde detaylı arama yaptı. Yapılan aramalarda içime hazır halde uyuşturucu madde bulundu.

Her iki olayda gözaltına alınan M.K, İ.K ve O.N.K jandarma ekiplerince “Uyuşturucu Madde Kullanma ve Bulundurma” suçlaması ile gözaltına alındı. 3 şüpheli şahıs jandarmadaki işlemlerinin ardından, Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.   

HABER: Savaş ARI