Olay bu akşam saat 20:00 sıralarında Çilimli ilçe merkezinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, ‘Adam Öldürmeye Teşebbüs’ suçundan hüküm giyen ve cezaevinden  kısa bir süre önce Denetimli Serbestlikle tahliye edilen Hüseyin Ali K., ilçe merkezinde bulunan bir ara sokakta karşılaştığı ve tanımadığı Elif S. isimli genç kıza bir anda saldırdı.

Saldırıda Elif S. yumruk darbesiyle yere yığılırken, genç kızın yardımına koşan çevredeki vatandaşlar durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yaralı Elif. S, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından 112 Acil Servis Ambulansına alınarak Çilimli İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayda burnu kırıldığı anlaşılan Elif S’nin hastanedeki tedavisi devam ederken, Çilimli polisi, saldırgan Hüseyin Ali K’yı kaçmaya çalışırken yakalayarak gözaltına aldı.

İşlemleri için Çilimli İlçe Polis Amirliğine götürülen Hüseyin Ali K’nın, ifadesinin ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edileceği bildirildi.