Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İstanbul’dan Düzce’ye uyuşturucu sevkiyatı yapılacağına dair aldığı ihbarın ardından zehir tacirlerinin kirli planını bozmak üzerine harekete geçti.

Yapılan araştırmalar sonucunda İstanbul plakalı araç bugün sabah saatlerinde Düzce Merkez’e bağlı Uzun Mustafa Mahallesi 814 Sokak girişinde park halinde olduğu tespit edildi. Araca operasyon düzenleyen ekipler 32 yaşındaki F.T. ve 24 yaşındaki N.Ü. isimli şüpheli şahısları gözaltına aldı.  

Şahısları üzerinde ve araçta hassas burunlu polis köpeği ile birlikte yapılan yapılan aramada 52 gram metamfetamin, 0.5 gram bonzai ile 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve namlusu açılmış kuru sıkıdan çevirme tabanca ele geçirildi. Aynı sokakta şüphelilerden F. T. ya ait ikamet adresinde yapılan aramada bulunan yaklaşık 35 gram metamfetamin ile hassas teraziye de el konuldu.

Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan haklarında işlem yapılan şahıslar emniyetteki işlemlerini ardından mahkemeye çıkarılacak.