Düzce’yi etkisi altına alan sağanak yağmurlar, trafik kazalarını da beraberinde getirdi. Düzce’nin farklı bölgelerinden çok sayıda kaza ihbarı gelirken, D-100 Karayolu Melen Tesisleri karşısında meydana gelen trafik kazası bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Bugün saat 16:30 sıralarında,  D-100 Karayolu Melen Köprüsü mevkii Ankara istikametinde O.Y idaresindeki 10 AZ 228 plakalı otomobil, ıslak zeminde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı.

 Kazayı gören 14 BE 901 plakalı otomobil sürücüsü A.N, kazaya bakmak için ani fren yapınca, arkadan gelen S.C idaresindeki 81 ABD 161 plakalı otomobil ve T.F.K idaresindeki 81 DM 887 plakalı otomobiller çarpıştı.

 

Kazayı görenlerin Düzce 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istemesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada hafif yaralanan otomobil sürücüsü A.N kontrol amaçlı Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle kontrollü bir şekilde tek şeritten verilen yolda, kazaya karışan araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından, trafik akışı normal seyrine geri döndü.

Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.  

HABER: Savaş ARI