Düzce’de yedi marketiyle hizmet veren  “Cimaş Marketler Zinciri” Çilimli’de törenle açtığı ikinci şubesi ile birlikte market sayısını sekize çıkardı. Açılış  törenine Cumayeri Kaymakamı Haluk Çakmak, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol ve çok sayıda davetli katıldı.
 



“Bereketli kazançlar nasip olsun”
Törende konuşan Cumayeri Kaymakamı Haluk Çakmak şunları söyledi: “Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Cumayeri’ndeki açılışınıza katılamamıştım buraya katılmak nasip oldu. Bereketli kazançlar nasip olsun, sonrasında da bol kazançlar olsun. Hizmetlerinizin devamını diliyorum. Marketlerde hizmettir. İçerisinde insanlara çalışma şansı tanıyor ve müşterilere en iyi şekilde hizmet veriyorsunuz. Hayırlı uğurlu olsun.”



“İnşallah bereketli bir işyeri olur”
Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz bölge halkı ve marketin sahipleri için hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi: “Değerli hemşerilerim öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Cimaş marketler zinciri olarak ikinci şubesinin açılışını gerçekleştirmek için buradayız. Hem bölge halkına hem de kendilerine hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bereketli bir işyeri olur. Daha güzel işler yapmaya ve davam edebilmeyi nasip etsin inşallah.”
 



“Yere sağlam basarak sizlerle birlikte devam ediyoruz”
Açılış töreninde konuşan Cimaş Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncer, Çilimli’de ikinci şubenin açılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Değerli kardeşlerim büyüklüklerim öncelikle hoş geldiniz. Genelde sekizincisi Çilimli ilçesinde ikinci şubemizi açacağız. 23 yıl önce çıktığımız bu ticari serüvenimize devam ediyoruz. Marketlerimiz ve gıda sektörüne yeni bir halka ekliyoruz. Her zaman bizi yalnız bırakmayan bizlerle beraber olduğunuz için yönetim kurulu ve ortaklarımız adına sizlere teşekkür ediyorum. Yere sağlam basarak sizlerle birlikte devam ediyoruz. Ülkemizin ve dün yaya ihracat yaptığımız dantel ve küpür  üzerine kurmuş olduğumuz iki tesisle devam ediyoruz. Ülke olarak ekonomik sıkıntılar yaşanan günlerde yanımızda olduğumuz için sizlere çok teşekkür ediyoruz.”
 


Yapılan açılış konuşmalarının ardından marketin kurdelesi dualar ile birlikte protokol üyeleri tarafından kesildi. Kurdele kesimi ardından gelen misafirlere ikramlarda bulunuldu.