Çilimli Anadolu Lisesinin başarılı öğrencisi Behlül Berk Sağlam’ın akademik başarının yanında sanata ve edebiyata da ilgili bir öğrenci olduğu öğrenildi.  Roman, hikaye, şiir gibi denemeleri olan Behlül Berk Sağlam'ın "GÜNEŞİ GÖREN KIZ" isimli şiir kitabı yazdığı ve kitabın yayımlandığı belirtildi.


Çilimli Kaymakamı Onur Şan başarılı öğrenci Sağlam’ı ve  İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Yurttaş ve Çilimli Anadolu Lisesi Müdürü Mevlüt Uçarca'yı makamında kabul ederek, öğrenciyi tebrik etti. 

Ziyarette konuşan Çilimli Anadolu Lisesi  Okul müdürü Mevlüt Uçarcı, “Çilimli Anadolu Lisesi olarak altı yıldır küçük mütevazi okulumuzda, imkansızlıkları fırsata çevirerek hem akademik, hem de sosyal-sanatsal-sportif alanlarda ilçemizde ve ilimizde ses getirecek faaliyetlere imza atıyoruz” dedi.

Uçarcı ayrıca, “Eğitim-Öğretim faaliyetleri esnasında bizlere her zaman destek olan Sayın Kaymakamımız Onur ŞAN'a, Belediye Başkanımız Sayın Muhsin YAVUZ'a, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Yılmaz YILDIZ'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurrahman YURTTAŞ'a ve tüm Çilimli halkına teşekkür ederim” diye konuştu.