Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Düzce’de açılışını gerçekleştirdiği eğitim tesislerinden biri de Çilimli Anadolu Lisesi’nin yeni ve modern binası oldu.

2017 yılında temeli atılan 2021 yılında teslim edilen 12 derslik Çilimli Anadolu Lisesi ve spor salonunun açılışın ardından hizmete girdi.

 

Açılışa, Çilimli Kaymakamı Onur Şan, Belediye Başkanı Sayın Muhsin Yavuz, Jandarma Komutanı Mehmet Arif Bilgi,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Yurttaş, AK Parti İlçe Başkanı Orhan Kansız, MHP İlçe Başkanı Aydın Özdemir, İYİ Parti İlçe Başkanı Yaşar Akar, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mesut Tuncer ile öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.

Çilimli’ye kazandırılan okul ile ilgili açıklama yapan Çilimli Anadolu Lisesi Müdürü Mevlüt Uçarcı, “Okulumuzu teslim almak bize nasip oldu. 12 derslik, fen laboratuvarları, müzik, resim atölyeleri, konferans salonu, yemekhanesi, kantini, mescitleri, bağımsız spor salonu ile modern eğitim kurumunu bizlere sunan devletimize Allah zeval vermesin. İdarecisi, öğretmeni olarak bizlere de bilimin ışığı altında, vatanına, milletine, bayrağına, mukaddesatına, demokrasiye ,milli iradeye sadakatle bağlı, Atatürk ilke ve inkılaplarını kendine şiar edinen bir gençlik yetiştirmeyi Allah bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandı.