Dün akşam büyük coşkunun hakim olduğu 1’inci Çilimli Siyah Pirinç Kültür Festivalinde konuşan Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, ilçe halkına sosyal tesis ve düğün salonu sözü verdi.

Millet Bahçesi’ne yönelik çalışmaların devam ettiğinin altını çizen Yavuz, bazı yatırımların ise pandemi ve ekonomik dar boğaz nedeniyle geciktiğini söyledi.

“Önümüzdeki 5 yıl içinde çok farklı bir Çilimli olacak”

Yavuz yaptığı konuşmada,  “Biz yatırım olarak da birçok şeyi, pandemi ve ekonomik dar boğazdan dolayı yapamadık. Ama başladıklarımız var. Ne söz verdiysek, onları da Allah’ın izniyle sizlerin de desteği ile geçte olsa yağacağız ve sizlerin hizmetine sunacağız. Yani sözümüzden hiçbir zaman vazgeçmedik ve caymadık. Onun için de biz ve arkadaşlarımız mücadele ediyoruz ve inşallah Çilimli gelişecek. Göreceksiniz önümüzdeki 5 yılda, çok farklı bir Çilimli olacak. Sürekli göç alıyoruz, büyüyoruz. Bizde bununla beraber, altyapı ve sosyal tesisler yapacağız. Mesela, yüzme havuzunu 3 defa ihaleye çıktık, ancak fiyat artışlarından dolayı kimse almadı. İnşallah haftaya bir daha çıkacağız. Bu sefer olacak diyoruz inşallah. Bunun yanında millet bahçesi çalışmamız devam ediyor, o da bir ay içerisinde birmiş olacak. Yine önümüzdeki yaza kadar, ilçemize bir tane sosyal tesis ve düğün salonu kazandıracağız. Bu düğün salonu, hem açık hem de kapalı olacak. Çilimli’ye yakışır şekilde, bunu da sizlerin hizmetine sunacağız” diye konuştu.