Çilimli ilçesinde başarılı görevlere imza atan Kaymakam Onur Şan, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Elazığ’ya bağlı Arıcak ilçesine atanmıştı.

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz tarafından, önümüzdeki günlerde ilçeden ayrılacak olan Kaymakam Şan için, ilçede bulunan bir tesiste düzenlenen veda yemeğine, İlçede görev yapan kurum amirleri, belediye yöneticileri ve kaymakamlık çalışanları katıldı.

Veda yemeğinde konuşan Kaymakam Şan, “Böyle bir günde bir araya gelmek için, benim için de çok anlamlı oldu. Yakın çalışma arkadaşlarıma, benim daha çok kahrımı çeken insanlara çok çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, birlikte çalışmaktan dolayı büyük bir onur duyduğum, Belediye Başkanımız Muhsin Yavuz beye de ayrıca teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki, bütün ilçe halkıyla vedalaşayım. Burada çok güzel günlerimiz oldu. Bu güzel anıları hiçbir zaman unutmayacağım” dedi.

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ise, Koronavirüs salgını bir süreçte Kaymakam Şan’ın özverili çalışmalar yaptığını kaydederek, “Kaymakamımız Onur Şan, pandemi gibi zor bir süreçte özverili çalışmaları ile ilçe halkımızın gönlünde taht kurdu. Ben ilçemize kazandırdığı hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Yeni görev yeri olan Arıcık ilçesinde de başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.   

Konuşmaların ardından Başkan Yavuz, Kaymakam Şan’a plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

HABER: Savaş ARI