2021’e ‘Bu yıl Cumayeri yılı olacak’ sloganıyla hızlı bir giriş yaparak ilçenin dört bir yanındaki projeleri hızlandıran Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu başkentin yolunu tuttu. Cumayeri’ni bölgenin sayfiye alanı haline getirmek için projeler üreten değişim ve kalkınmanın mimarı Başkan Koloğlu, proje ve yatırımlarla ilgili Ankara’da önemli temaslarda bulundu.

Koloğlu; Hilaltepe Mesire Alanı, Motosiklet Sporları Pisti gibi projelerin yanı sıra belediye eliyle yapılması anlamında bölgede ilk olacak olan Hidroelektrik Santrali (HES) ve Güneş Enerjisi Santrali (GES) projeleri başta olmak üzere yatırımlar için bürokrasinin kapısını çaldı.  Bu kapsamda Başkan Koloğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Özel Tahsisler Daire Başkanı Arif Mesut Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Koloğlu, “Ankara’da yapmış olduğumuz temaslar kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Özel Tahsisler Daire Başkanı Arif Mesut Özdemir’i makamında ziyaret ettik. Ziyarette ilçemize yapılacak yatırımlar ve tesisler ile ilgili çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunulduk.” ifadelerini kullandı.